Wednesday, November 15, 2006

tiada noktah cinta

tak pasal2 airmata aku meleleh baca novel ni. memula tu biasa jer jalan citer tp sampai part tengah tu sket2 air mata aku meleleh... citer pasal seorang wanita yang dipinggirkan ahlikeluarga kerana tidak mempercayai kata2 anak sendiri. beh percaya kata2 org luar n tak wat usul peksa. cam ner pun happy ending...part aku sedih masa pompuan tu dok susukan anak tiri dia sambil tingat kat arwah anak dia....

cam dah cuti jer aku ni leh senang2 baca novel. mana tak nyer..lega pala otak aku skang ni. selesai sudah majlis konvo my kids...sampai aku lupa nak snap pic utk upload kat sini. pas habis jer budak2 tu amek sijil terus rush buka jubah n siap2 utk persembahan tarian n nyanyian. ngam2 sampai atas terus turn tarian. masa aku bawa budak2 tu semua naik semua mata memandang.. mana tak nyer mengelip2 my kids nyer kostu. dgn labuci. semua yg ada kat situ bising. paling lawak my helper kata masa budak2 tu abis menari siap ada sorang cikgu lelaki tu kejar sampai kelas coz nak amek pic. dia kata geram tgk my kid pakai kostum tarian tu hehehhe tak sia2 aku menjahit labuci sampai kul 12malam.

paling aku geram ada sorang cikgu laki tu siap bgtau kat my kid ' pas dapat sijil kang jgn lupa lontar mortatboard tu' apa dia ingat ni konvo U ker? mampus aku nak cuci mende alah tu kang kalo masuk longkang... nasib baik ler budak2 tu wat bodoh jer..

2 kata org lain:

ryu_hana said...

rajinnya ko menjahit labuci...nak tengok la gambar your kids yang pakai kostum tarian tu..mesti cute!!

ryu_hana said...
This comment has been removed by the author.