Friday, November 03, 2006

story pas raye

pas raya my kid ada new quote kat lam kelas....'jangan lupa pakai lampin tau....' setiap kali suh wat keje mende tu gak yg disebut2 nyer. and my reply is...' buat keje tau...kalo tak ada yg kena makan dgn cikgu tau'... ingat kan makin senyap rupa2nyer makin kuat gelak plak...

yg best nyer this year byk lak aku dapat kuih raya.. leh kata tiap ari ada yg bawa bekas kuih raya untuk aku. sedap2 gak... cam nak promote je mak2 dorang ni....

ingatkan da makin kurang keje ujung tahun ni... tup2 byk lak ... tinggal 10 ari lagi my kids nak konvo. tak sabo lak nak tgk dorang naik stage. ni tgh pulun ajar wat persembahan. wat simple2 jer coz next week ada meeting plak kat bukit merah dok kat lake town resort... jeles jer cikgu lenlain dgr aku p meeting jauh2. actually aku tak mo p tp apakan daya nak menolak. apa ler kuasa aku. nyesal lak ari tu p PPD tak pasal pegawai tu pilih aku. padahal ikut planning asal aku tak terlibat langsung. puyer la happy waktu tu. dah la kena kuar modal byk lak nak tido kat hotel tu... dah la baru abis raya. duit pun tinggal seciput... gaji lambat lagi... waaaaaaaaaaaaaaargh

1 kata org lain:

ryu_hana said...

wehhhh..kena bayar sendiri ke? Kesian kesian...tapi lepas tu leh claim kannn...