Thursday, May 25, 2006

happy holidays....yahoooo

tomorrow the last last day of school b4 cuti mid term...2 minggu tu... ingatkan nak relaks tp tak leh la nampak gayanyer.... coz my my sis wedg on 4 jun. mau penat giler... apa2apa pun still dapat merehatkan otak dpd kerenah si comel wpun cuma seketika.

b4 that kena masuk hutan dulu... huhuhuhuu bawak budak thn 6 p kem motivasi. dgr citer ada jungle trekking... (my faveret tuh) yg leceh nyer kena jaga budak. dulu org lain jaga kita tp ni nak kena jaga anak org plak. hope tak juper pacat or lintah or yg seangkatan dgn nyer.. tp my experiences mmg tak penah juper pun coz menurut petua kaum Murut kalo masuk hutan kalo kita tak ingat kat dia (pacat dan sekutunya) dia pun tak kan ingat kat kita. tp mmg betul bole pakai petua ni... tingat dulu masa dok study kat sarawak... p taman negara Bako.... then join geng p jungle trekking tgh2 hujan... bet tp penat giler coz kena kawal betul pergerakan coz jalan licin dek ujan.... mana eh pic tu eh.... kalo ada kang up load la... camner pun aku tetap yg paling akhir hehehhe. biasala jalan sopan santun.

apa nak bawak eh... torch (benda wajib) , cream cegah gigitan nyamuk (tp aku tetap gak kena gigit wpun da lumur satu badan) adeih... malas nyer nak angkut beg. kalo la ada beg yg boleh jalan sendiri kan ke bagus.... apa lagi nak tulis eh.... kebuntuan idea la plak

1 kata org lain:

ryu_hana said...

bestnye holidayyyyyy...
adik ko dah nak kawen yerrr?
Selamat pengantin baru lah cakap kat dia...:-)
Kenduri kat BP ke Selayang?