Monday, December 11, 2006

tak tercapai akalmu

baru td tgk drama 'tak tercapai akalmu' yg diadaptasikan dpd sebuah novel terbitan alaf21 yg tajuk asalnyer 'cinta pertama'. mak aku kata da episod ke-7 dah this week. ye ye jer aku tunggu bila drama ni nak on air rupanyer dah lama dah... yg aku terbaca kata nak on air malam hari... kul 8.30 mlm....nak tau mana sedap baca novel or tgk drama nyer. memula tgk leh la tahan pelakonnyer.. tp ada lari sket dpd imaginasi aku. biasa la kan. imaginasi seseorang kan berbeza... tingin nak tgk episod yg seterusnyer. naper la dia on air siang hari. kang aku tak dapat nak tgk lagi.... waaaaaa.

5 kata org lain:

ryu_hana said...

"Tak tercapai akalmu"? Sapa berlakon? Taktau pun ada citer ni...Theme song, lagu Elyana tu ke? Suka tengok "Dunia Baru" sebab ada Pierre Andre. Heee

Anonymous said...

ditayangkan every moda 11am-12pm. siang hari ler... pelakon : lisadawati(heroin), adiputra(hero),shararudin thamby, aida rahim, riduan hashim, sapa ntah lagi...aku jarang tgk tv malam unless kalo ada drama korea yg best2

Anonymous said...

Hmm..tak tercapai akalmu..
Bleh tahan la..
Cuma benci Muaz ngan Miza..
Muaz tu macam terlalu mengongkong Iman..nak buat tu tak boleh, nak buat ni tak boleh, rimas tau..
Semua nak kena ikut cakap dier..

ikin said...

cite ni pernah ditayangkan dulukan..saya nak tgk cite kat youtube tapi takde pun..saya suka sgt drama yg diapdatasidari novel..

Anggerik merah said...

saya pun nk tgk episod yg pertama x ada pulak,cari tak jmpa pun.