Friday, April 07, 2006

my dapur...


hah.... ni ler tempat aku salu merehatkan anak tekak aku yang salu rasa perit n perut yg salu nyanyi lagu keroncong..... ni baru bahagian luar...

iya..iya jer aku dok hias gambo2 kat tepi dinding tu... abih ranap satu-satu di tanggalkan tangan 2 comel tu.... abih kelas dok betulkan tu jer... cam x der keje lain...

hah yg ni belah dalam.... tak terang lak pic ni... padahal langsir da turunkan.... kelas aku ni cam rumah kedua la. lagipun mmg kena kemas pun n kena jaga cam dapur sendiri kat rumah. tp my helper yg byk buat coz tu job utama dia...

yg ni plak tempat merehat pala otak yg da penat... (kononnyer la) tp tak penah pun dok rehat kat sini coz panas...jauh dpd kipas..

1 kata org lain:

shuhada said...

nampak best je kan bantal tu...cikgu lepas kelas, lepas sumer si kenit balik umah, buleh la landing situ kejap...hehehehe