Friday, September 28, 2007

perpisahan

today is the last day bebudak praktikum tu berkhidmat kat sek. sedih lak rasanya nak berpisah... ye la dah 3 bln bersama membantu aku kat kelas.... sekurang2nya dapat la aku curi2 masa wat abm masa dok dok ngajar.... sharing ideas.... nak hias kelas aku yg still incomplete.





semoga you all berdua dapat mengajar pra by next year....b4 that selamat menjalani final exam..... memandangkan tgh bulan pose so tak dapat la nak buat majlis perpisahan+makan2. just majlis tukar hadiah jer.....


2 kata org lain:

ryu_hana said...

dah tukar layout ke hello kitty ke? comelll..

dqrinz said...

sebab comel ler aku tukar