Sunday, September 23, 2007

lama nyer....tak update

fuh mau ada 4 bulan tak update blog ni.... cam ler bz benar. tp mmg bz...hmmm entry pas sukan lum masuk lagi so kita citer pasal sukan lak kali ni walaupun dah ketinggalan zaman...


tahun ni tak rugi bawa budak2 ni. balik tetap bawa medal n terpilih lak masuk peringkat daerah coz menang peringkat zon... sampai peringkat zon menang gak awalaupun tak dpt juara tp at least bawak lek hadiah gak....

hampir2 tak bawa budak p sukan coz dpd 5 budak yg patut dibawa 4 dpd nyer ada masalah. sorang parents dia tak dapat nak jemput anak dia coz nak p anto nenek dia p umrah tp aku kata it's ok kang aku leh anto anak dia balik... then 3 lag budak aku tak sihat. 2 sakit mata n sorang kena semput. pergghhh... tp semangat dorang nak sukan berkobar2. berbaloi dorang datang coz balik tak dengan tangan kosong....


dah tu plak ada sorang antara my kids ni terpilih lak masuk futsal peringkat negeri.... cuak gak nak bawa dia p main kat stadium bkt jalil.... bukan apa tak penah pisah dpd mak dia.... jangkaan tak meleset... sampai sana dia melalak.... ada ker menangis depan tiang gol. tak pasal kalah...pergh.......

1 kata org lain:

ryu_hana said...

perghh nangis depan tiang golll?? ganas betull