Wednesday, August 23, 2006

blur

adeih pening pala... ingatkan nak tukar background yang cun. pilih punya pilih punya pilih.... last2 tak dapat upload. geram tul. semalam dapat bg calor cyan... ada bunga2 nampak feminin gitu. tp tak reti nak adjust sidebar la plak coz sempit jer tak nampak ler aku nyer tag box... last2 ini jer yang termampu. penat jer surf...

tak per usaha yang lebih dapat hasil yang lumayan... siapler bil sampai kang... lama tinggalkan keje2 apa2 yg berkaitan dengan wat web. segala html pun dah tak ingat. tuler kalo masa study dulu main2 tak concentrate....

hmmmm cuti da sampai ranu apa nak buat eh? dah 2 hari pegi sek. bersihkan apa yg patut.. basuh karpet... sib bail helper tak cuti. hari ni gi sek lagi... laminate kad sukkata. alhamdulilah ramai da kenal sukukata. ramai gak yang dah leh baca teks mudah... risau gak kalo next yearramai masuk kelas pemulihan gara2 tak leh baca.

bab sebut perktaan yang tak senonoh cepat jer budak2 ni hafal. ni la masalahnyer kalo org tua kat umah pun sama turut mencarut kalo marahkan anak. sampai ke sekolah budak2 ni praktikkan kat kawan dia kalo time gaduh. aku ni paling pantang ada yang sebut bukan2 lam kelas....hmmm kenkadang kita marah..dia leh carut kita balik.

1 kata org lain:

ryu_hana said...

betul..parents yang jaik role model kat anak2...bukannye serah 100% kat cikgu..tu yang mencarut kat umah bila marah anak tu, kena buang budaya tu..