Wednesday, June 21, 2006

geleng pala tak henti2

waaa tensen nyer ari ni... arini ada open day kat sek. parents ni mmg wat aku bengang tul ler. budak2 satu hal la mentang2 ada parents dorang kuarkan semua mainan n sepahkan. parents leh wat dunno jer... siap nak angkut mainan bw lek uma lagi. perrrgghhhhhhhhhh......... dah la helper tak de ari ni. tu nasib baik mainan yang kecil (alat bantu mengajar sebeno nyer) aku da simpan lam kabinet. setakat main plastisin aku tak de hal sangat.ni mende yang mahal2.....

siap ler budak2 tu esok...brain wash teruk ler sengsorang aku kerjakan. no play2 lagi ler.... mentang2 aku tak leh nak marah / tegur coz aku bz layan parents. mana yang sempat aku tegur tu aku tegur la. nasib baik ada anak ustazah n kawan dia tolong aku kemas kelas.

hope tahun depan tak seteruk ni aku dapat budak. yg aktif2 tu n parents yg takl leh pakai tu minta maap ler aku nak amek anak korang even layak. kasi chance org lain plak.

2 kata org lain:

ryu_hana said...

depan parents mesti takut nak tegur bebudak tu kan....sumer parents datang ke rina atau ada gak parents yang tak datang?

ceritasicomel said...

mana yg sempat aku tegur ler... semua datang. langsung aku tak der rest. cepast abis, cepat budak2 tu blah. makin lama kang lagi teruk kelas aku kang