Wednesday, January 23, 2008

new year n new kids

hmmmm .. lama sungguh x update blog ni. toooooooooo tired sejak dapat new kids ni. perangai.... mak datuk ...... wat sakit tekak aku hari2. berbeza sungguh dgn tahun yg lepas2. majoriti tahun ni byk mulut, kurang dgr arahan, suka lak bergasak sesama sendiri. x kira laki pompuan sama jer perangai....
pecah rekod aku dibuatnya tahun ni...... 2nd day sek dah aku kuarkan pembaris panjang wat takutkan budak... suara lak sampai serak aku marah kan dorang... eiiii wat x reti gak...
tp alhamdulillah dah 3 minggu sek ni kurang sket la aku menjerit coz asyik kena brainwash jer....
dah leh dgr arahan dgn baik....
1 perbezaan yg ketara : dorang ni beh berani dpd students aku yg dulu2.... berani menjawab, berani melawan....
tahun ni gak la aku sampai minta bantuan cikgu laki2 tarik budak masuk kelas... coz x larat dah nak tarik. bila kita tarik, x pasal kena tendang.... badan semangat2 lak tu... dah tu kuat melawan..
benda yg aku x suka tahun...... tetiba lak dilantik jadi ketua uma sukan... sabar je la... sib baik bz sampai bulan 2/3 jer. bukan sepanjang tahun. masalahnyer skang ni mudim panas n aku ni x tahan panas. last week jer dah mc coz sakit pala kena panas.

1 kata org lain:

ryu_hana said...

hi rinaaa...senyap je..lama dah tak muncul?? no tepon sama lagi ke tak?